Aanmelden 2023-2024

RONDLEIDING

Voor een kennismaking en rondleiding kun naast het bezoeken van de open dagen ook je ouders via 020-5195070 of admin@dedreef.net contact met ons op laten nemen om een afspraak te maken. Hierdoor krijg je alvast een goede indruk hoe het er op De Dreef aan toe gaat en de ondersteuning die we kunnen bieden. Je kunt dan ook je vragen stellen aan ons team !

INSCHRIJVEN

Zodra jullie het besluit hebben genomen om in te schrijven bij Praktijkcollege De Dreef kun je een afspraak maken en ontvangen wij graag van jou het aanmeldformulier VO. Deze ontvangen je ouders (ingevuld) van jouw huidige school. Nadat wij dit formulier hebben ontvangen, het intakegesprek heeft plaatsgevonden en het inschrijfformulier volledig is ingevuld kunnen wij beginnen met de aanmelding. 

Het is goed om te weten dat een inschrijving niet betekent dat je direct geplaatst bent.
Voor toelating tot het Praktijkonderwijs gelden landelijke criteria en er moet een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) bij het samenwerkingsverband aangevraagd worden.
Hiervoor krijgt je ouders nog een uitnodiging van ons om de motivering door te lopen met onze zorg coördinator. Goed om te weten dat een inschrijving dus niet betekent dat je geplaatst bent.

KENNISMAKINGSOCHTEND

Zodra je bent toegelaten krijg je van ons bericht en nodigen wij jou uit voor een kennismakingsochtend bij ons op school samen met je nieuwe klasgenoten. Je kunt dan alvast kennis maken met hen en de werkwijze op school, wel zo makkelijk voor als je na de vakantie gaat beginnen !

Media
  • TMJ_sabisuriname_kleiner
  • banneraanmelding
  • IMG-20190522-WA0049
  • 20201215_115153
  • 20210930_110734