13 juni: Samenwerking, school, leerling en ouders

Komende dinsdag, 13 juni, hebben wij in de avond van 17:30 tot 20:00 een bijzondere ouderbijeenkomst georganiseerd door Akwaaba Zorg. Hierin staan de volgende vragen centraal: Wat zou u graag willen voor uw zoon of dochter? Wat kan school hierin betekenen? Wat speelt er thuis met de leerling en hoe zou de school kunnen helpen? Wat verwacht u van school? 

Graag willen we als school samenwerken met de leerlingen en met ouders van onze leerlingen. Om het beste uit ze te kunnen halen. Op school en in het leven van onze leerlingen komen veel verschillende culturen samen. De cultuur op school, op straat, online en de cultuur van huis uit. Dat is mooi en ook uitdagend. Niet alleen voor de leerling. Ook voor de school en voor jullie, de ouders. We hebben allemaal een gezamenlijk doel: het welzijn en de vooruitgang van de leerling. Maar we proberen dat doel soms op verschillende manieren te bereiken. Dat kan verwarrend zijn voor de leerling.

Tijdens de bijeenkomst denken Aaron Simpe en Andy Simpe van Akwaaba Zorg mee over hoe wij elkaar kunnen versterken in de opvoeding van uw kind(eren) en onze leerlingen. 

We heten u van harte welkom! 

Media
  • ouderk
  • Ouder kamer
  • Ouder kamer 1