Ben je benieuwd naar onze school ?

Wil je meer ontdekken over onze school? Kom dan langs voor een persoonlijke rondleiding en gesprek met onze ondersteuningscoördinator of schoolpsycholoog. Als je ongeduldig bent om onze school van binnenuit te ervaren, kun je ook eerder een afspraak maken voor een rondleiding. 

Tijdens de rondleiding, samen met je ouders of verzorgers, krijg je een goed beeld van de sfeer, onze aanpak en de ondersteuningsmogelijkheden die we bieden. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Maak een afspraak via ons formulier of neem contact op met de administratie, 020-5195070.

Wil je je aanmelden? Je ouders/verzorgers regelen de aanmelding tijdens de open dag of door een afspraak op school te maken, waarbij ze eventueel met de zorgcoördinator of schoolpsycholoog kunnen spreken voor meer informatie. Ook is er de mogelijkheid voor (nog) een rondleiding.

Houd er rekening mee dat aanmelden niet automatisch toelating betekent; we controleren alle informatie zorgvuldig, inclusief gegevens van je huidige school. Voor meer informatie over het aanmeldingsproces, klik hier.

Als je wordt toegelaten, ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsdag aan het einde van het schooljaar. Zo kun je alvast vertrouwd raken met de school en je mentor, wat handig is voordat de zomervakantie begint.

Heb je vragen over het aanmeldproces? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator.Heb je vragen over het aanmeldproces? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator. 

 

Namens het team van Praktijkcollege De Dreef

Documenten
Media
  • Schermafbeelding 2022-11-14 151230
  • banner open dagen 2023 1
  • banner open dagen 20241